Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Pana la aceasta data, pentru vara 2012, mii de turisti si-au manifestat interesul pentru vacante in Tenerife. Acest lucru nu s-a intamplat doar prin oltextur.ro ci si prin alti touroperatori care promoveaza si vand destinatia turistica Tenerife.De aceea, agentia oltextur.ro a pregatit turistilor romani dornici sa-si petreaca vacanta de vara in Tenerife o serie de oferte speciale pentru aceasta destinatie cu plecari saptamanle din aeroportul Henri Coanda din Otopeni si cu sosire pe Tenerife South-Reina Sofia Airport in Tenerife. Oferta noastra speciala cuprinde atat hoteluri de 3 stele cat si hoteluri de 4 si 5 stele.Pentru plecarea din 31 iulie 2012, un sejur de 7 nopti cu masa  all inclusiv la un hotel de 4 stele, Isla   Bonita, tariful este de 1004 eur/persoana, toate taxele incluse. Nu exista costuri ascunse. La acelasi hotel ,Isla Bonita 4*, pentru plecarea din 24 iulie 2012, tariful este de 985 euro/persoana.
Jardin Tropical unul dintre cele mai bune hoteluri de 4 stele din Tenerife isi primeste oaspetii pentru un sejur de 7 nopti cu mic dejun, la un pret de 1009  euro/persoana.
La Iberostar Las Dalias 4* gasim 2 tarife diferite pentru 2 plecari diferite: pentru plecarea din 10 iulie 2012 , pretul este de 887 euro/persoana, sejur de 7 nopti cu demipensiune, iar pentru plecarea din 24 iulie 2012, pretul unui sejur de 7 nopti cu demipensiune este de 862 de euro/pers.
Pentru turistii care prefera cazarea in hoteluri de 3 stele, recomandam hotelul Tropical Playa la un pret de 699 euro/pers. pentru plecarea din 10 iulie; 752 euro/pers pentru plecarea din 24 iulie si 765 euro/pers pentru plecarea din 31 iulie 2012. Sejurul  este unul all inclusive cu 7 nopti de cazare, transport avion,taxe de aeroport incluse si transferuri.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print