Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print

Pentru vara anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse charter cu destinația Tenerife, cu plecarea pe data de 02.07 și 09.07. Plecarea se face din Aeroportul Otopeni, oferindu-vă transport spre aeroport din următoarele orașe din România: Constanța, Medgidia, Cernavodă, Brașov, Sinaia, Comarnic, Ploiești, Iași, Roman, Bacău, Focșani, Buzău, Galați,  Brăila, Tecuci, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Craiova, Balș, Slatina.

Cu vremea frumoasă pe tot parcursul anului și plajele vulcanice de pe insulă, destinația cea mai fierbinte a Insulelor Canare este o evadare populară de vară și de iarnă pentru părinți, cupluri și familii. În cazul în care soarele, marea caldă și plajele nu sunt suficient de tentante, vă asigurați că Tenerife se mândrește, de asemenea, cu cumpărăturile de lux și cultura Insulelor Canare.

Hotelul Aguamarina Golf 4* se află la distanța de 150 m de plajă, 8 km de aeroport, 18 km de Playa las Americas. Înconjurat de cartierul Golf del Sur din sudul insulei Tenerife, acest complex modern de apartamente are vedere la Oceanul Atlantic. Cele mai importante puncte de atracție sunt Golf del Sur (teren de golf, 1 km) și Golf Las Americas, Safari Shopping Centre, Parcul Siam, Aqualand aflate la peste 10 km distanță de hotel.Acesta oferă clienților săi o multitudine de facilități, precum: resturant de tip bufet, 2 restaurante cu specific argentinean și canarian, bar la piscină, piscină interioară incălzită, piscină cu apă sărată, saună, sală de fitness (contra cost) și multe altele pe care le puteți găsii pe site-ul nostru.

Pentru un sejur la acest hotel, cu plecarea pe data de 02.07.2019 din București, cu masă de tip all inclusiv și cameră dublă, o persoană plătește un total de 800.00 euro, redus de la 992.00 euro. Pentru un astfel de sejur noi vă oferim cel mai complet pachet de servicii:

-7 nopți cazare cu masă specificată la fiecare hotel;

-Transport cursă charter TAROM OTP – TFS – OTP;

-Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport;

-Taxe de aeroport;

-Asistență turistică în limba română;

Bonus: Asigurarea medicală și STORNO – Cocktail Travel Protection indiferent de vârstă!

Bonus: Transfer din diverse orașe din țară către Aeroportul Otopeni!

Iar serviciile neincluse sunt:

-Excursii opționale și intrările la obiective;

-Cheltuieli personale, bacșișuri, băuturi și servicii/facilități neincluse în prețul pachetului (în funcție de oferta fiecărui hotel);

-Supliment Business Class: 195 €/pers. – OPȚIONAL (include strict prealocare loc în primele rânduri din aeronavă și catering business în avion + 2 bagaje de cală x 23kg / persoană).

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print