Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print

Pentru vara anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție ultimele 4 locuri disponibile pentru o vacanță în Tenerife. Plecările se fac pe data de 25.06, tarifele începând de la 597€/persoană. Zborul vă este asigurat de compania Tarom, cu plecarea din București. Profitați acum de reducerea ,,Last Minute’’ pentru rezervările care se fac exclusiv în perioada 21-25.06.2019, în limita locurilor disponibile.

Cu vremea frumoasă pe tot parcursul anului și plajele vulcanice de pe insulă, destinația cea mai fierbinte a Insulelor Canare este o evadare populară de vară și de iarnă pentru părinți, cupluri și familii. În cazul în care soarele, marea caldă și plajele nu sunt suficient de tentante, vă asigurați că Tenerife se mândrește, de asemenea, cu cumpărăturile de lux și cultura Insulelor Canare.

Hotel Zentral Center 4* este situat la 400 m de plajă, într-o zonă foarte animată, înconjurat de magazine și restaurante, chiar în centrul stațiunii Playa de las Americas. Hotelul a fost contruit în anul 2003 și are 7 etaje. Acesta oferă oaspeților săi restaurant, recepție 24h, piscină exterioară, aer condiționat, cafenea, televizor, 2 saune, 3 săli de conferințe complet echipate, terasă pe acoperiș.

Pentru un sejur de 7 nopți, cu mic dejun și cameră standard, o persoană plătește un total de 735.00 euro, redus de la 970.00 euro. Serviciile incluse de noi pentru acest sejur sunt:

-Cazare 7 nopți;

-Masă în funcție de hotelul ales;

-Bilet de avion (greutate maximă a bagajului de cală 18kg – 1 piesă);

-Taxa aeroport;

-Transfer aeroport-hotel-aeroport;

-Asistență turistică locală;

Iar serviciile neincluse sunt:

-Asigurare medicală și storno;

-Intrare la obiectivele turistice;

-Alte taxe și cheltuieli personale;

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print