Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse charter, cu destinația Tenerife. Plecările se fac pe data de 23 și 30 iulie, din Aeroportul Otopeni, zbor asigurat de compania Tarom. Vă oferim transport inclus în prețul sejurului până la Aeroportul Otopeni, din următoarele orașe din țară: Constanța, Medgidia, Cernavodă, Brașov, Sinaia, Comarnic, Ploiești, Iași, Roman, Bacău, Focșani, Buzău, Galați,  Brăila, Tecuci, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Craiova, Balș, Slatina.

Cu vremea frumoasă pe tot parcursul anului și plajele vulcanice de pe insulă, destinația cea mai fierbinte a Insulelor Canare este o evadare populară de vară și de iarnă pentru părinți, cupluri și familii. În cazul în care soarele, marea caldă și plajele nu sunt suficient de tentante, vă asigurați că Tenerife se mândrește, de asemenea, cu cumpărăturile de lux și cultura Insulelor Canare.

Hotelul Blue Sea Puerto Resort 4* se află în Puerto de la Cruz, la 90 km de aeroportul Reina Sofia, din sud. Hotelul este format din două clădiri. Hotelul deține două piscine exterioare,piscină pentru copii, o piscină interioară (noiembrie-aprilie), jacuzzi, sală de conferințe, spa, masaj, miniclub, sală de fitness, teren de tenis, bar la piscina, restaurant, lift, parcare, spălătorie, recepție 24 ore. Camerele sunt dotate cu baie, aer condiționat, minibar (contra cost), seif (contra cost), balcon sau terasă, feon, telefon, Wi-fi (contra cost).

Pentru un sejur de 7 nopți la acest hotel, cu plecarea pe data de 30 iulie, cu mic dejun și cameră dublă standard, o persoană plătește un total de 725.50 euro, redus de la 890.00 euro!

Serviciile incluse sunt următoarele:

– 7 nopți cazare cu masă specificată la fiecare hotel;

– Transport cursă charter TAROM OTP – TFS – OTP;

– Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport;

– Taxe de aeroport;

– Asistență turistică în limba română;

Bonus: Asigurarea medicală și STORNO – Cocktail Travel Protection indiferent de vârstă!

Bonus: Transfer din diverse orașe din țară către Aeroportul Otopeni!

Iar serviciile neincluse sunt:

– Excursii opționale și intrările la obiective;

– Cheltuieli personale, bacșișuri, băuturi și servicii/facilități neincluse în prețul pachetului (în funcție de oferta fiecărui hotel);

– Supliment Business Class: 195 €/pers. – OPȚIONAL (include strict prealocare loc în primele rânduri din aeronavă și catering business în avion + 2 bagaje de cală x 23kg / persoană);

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print