Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

gran 2La  bogata oferte Tenerife postata pe situl agentiei de turism Oltextur am adaugat noi hoteluri de 3 si 4 stele, urmarind astfel o mai buna satisfacere a cerintelor dumneavoastra, astfel incat sa va oferim un raport pret-calitate de exceptie. Hotelurile din Tenerife au reduceri early booking, valabile pentru rezervarile efectuate pana la data de 31 inauarie 2013.Un sejur de 7 nopti cu masa demipensiune la hotel Perla Tenerife 3*, de exemplu, are preturi pornind de la 814 euro/persoana.Acelasi sejur de 7 nopti cu masa demipensiune la hotel Catalonia Las Vegas 4* are preturi incepand de la 862 euro/persoana. Indiferent de tipul hotelului, un sejur in Tenerife include 7 nopti de cazare cu tipul de masa ales, transport avion charter Tenerife, transfer de grup, asistenta in limba romana, taxe de aeroport si asigurare medicala.
Preturile pentru un sejur la Iberostar Gran Hotel Mirador 5* pornesc de la 1207 euro/persoana. Un alt hotel de 5 stele in Tenerife, Sheraton La Caleta 5* isi asteapta oaspetii cu tarife incepand de la 1113 euro/persoana, iar la hotel Gran Tacande 5* , preturile pentru un sejur in Tenerife pornesc de la 1042 euro.
Agentia de turism Oltextur actualizeaza zilnic oferta de hoteluri in Tenerife.

catalonia 1cataloniagran 4

©richardkohler.com  ©richardkohler.com  ©richardkohler.comgran 2Iberostar DR April 2010 Photo Shoot, Iberostar DR April 2010 Photo Shoot

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print