Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print

Pentru vacanța de sfârșit de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție o cursă charter cu avionul, din București, pe data de 24.09, având ca destinație Tenerife!

Cu vremea frumoasă pe tot parcursul anului și plajele vulcanice de pe insulă, destinația cea mai fierbinte a Insulelor Canare este o evadare populară de vară și de iarnă pentru părinți, cupluri și familii. În cazul în care soarele, marea caldă și plajele nu sunt suficient de tentante, vă asigurați că Tenerife se mândrește, de asemenea, cu cumpărăturile de lux și cultura Insulelor Canare.

Gran Hotel Turquesa Playa 4* este un complex de vacanță în stațiunea Puerto de la Cruz,  excelent amplasat la 100 m față de plaja cu nisip vulcanic, Punta Brava, și la doar câteva minute de Loro Parque.

Hotelul deține 2 piscine exterioare (dintre care una pentru copii), o piscină interioară încălzită, internet corner (contra cost), bar Atlantida, bar la piscină, Cocktail Bar, club de noapte, loc de joacă, programe de animație, sală fitness, saună, masaj (contra cost), restaurant bufet “Punta Brava”.

Sport: fitness, teren de squash (contra cost), saună (contra cost), minigolf (cu garanție), tenis de masă (cu garanție).

Pentru un sejur de 7 nopți, cu masă de tip Half Board și cameră standard, cu plecarea pe data de 24.09, din București, o persoană plătește totalul de 724 euro!

Serviciile incluse de noi, sunt:

– Transport avion București – Tenerife– București (greutate maximă bagaj cală 18kg – 1 piesă);

– Taxele de aeroport 125 euro/persoană;

– 7 nopţi cazare la hotel de 4*;

– Mic dejun și cină (2 mese pe zi – conform programului cu 1 pahar de apă și vin la masă);

– Excursie opțională ½ zi PUERTO DE LA CRUZ;

– Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Asistență turistică *

*Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație și include preluarea, însoțirea și conducerea turiștilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum și suport la destinație, pe durata sejurului, fiind în legătura directă cu organizatorul.

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print