Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse, cu destinația Tenerife. Beneficiați acum de gratuitate la taxele de aeroport, pentru plecările din: 03.09, 10.09, 17.07 și 24.09! Oferta este valabilă pentru toate hotelurile disponibile în ofertă, și în limita locurilor disponibile. Aceasta se încheie la data de 02.09.2019!

Cu vremea frumoasă pe tot parcursul anului și plajele vulcanice de pe insulă, destinația cea mai fierbinte a Insulelor Canare este o evadare populară de vară și de iarnă pentru părinți, cupluri și familii. În cazul în care soarele, marea caldă și plajele nu sunt suficient de tentante, vă asigurați că Tenerife se mândrește, de asemenea, cu cumpărăturile de lux și cultura Insulelor Canare.

Hotelul Best Semiramis 5* se află în nordul insulei tenerife, la 1,5 km de capitala Puerto de la Cruz și de complexul de piscine naturale Lago Martianez, într-o zonă rezidențială numită “La Paz”. Hotelul Best Semiramis este construit pe o colină, aproape de mare, oferind o perspectivă spectaculoasă asupra oceanului.

Acesta pune la dispoziția oaspeților săi o multitudine de facilități precum: 2 baruri (bar la piscină și Lounge bar), restaurant tip bufet, restaurant a la carte doar pentru cină (contra cost), piscină exterioară, grădini tropicale, piscină cu apă încălzită (parțial acoperită), jacuzzi, sală de fitness, tenis de masă, sală TV, săli de conferințe cu o capacitate de până la 900 persoane.

Pentru un sejur la acest hotel,cu plecarea pe data de 24.09.2019, din București, cu mic dejun și cameră standard, o persoană plătește un total de 792.00 euro, redus de la 975.00 euro!

Serviciile incluse de către noi pentru un astfel de sejur sunt:

– Cazare 7 nopți;

– Masă în funcție de hotelul ales;

– Bilet de avion (greutate maximă bagaj cală 18kg – 1 piesa);

– Taxă aeroport;

– Transfer aeroport-hotel-aeroport;

– Asistență turistică locală;

Iar serviciile neincluse sunt:

– Asigurare medicală și storno;

– Intrare la obiectivele turistice;

– Alte taxe și cheltuieli personale;

Distribuie aceasta postare...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print