Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

tenerife 8Agentia de turism Oltextur a lansat noi oferte early booking Tenerife valabile pentru inscrieri in perioada 05.04-30.04.2013. Este cea mai complexa oferta de vacante Tenerife lansata pe piata din Romania, zborurile directe desfasurandu-se cu Compania TAROM in fiecare zi de Marti in perioada 11 iunie-08 octombrie 2013. Pachetele de vacanta sunt de 7 nopti/ 8 zile, iar conceptul de masa este specific fiecarui hotel ales, de la “fara masa” la “all inclusive”.
Afirmam ca este cea mai complexa oferta de vacante Tenerife, intrucat ea cuprinde oferte early booking, oferte speciale cu reduceri de pana la 20% aplicate la cazare, valabile pentru inscrieri pana la data de 30.04.2013, oferta Program Seniori 55+, valabila pentru inscrieri pana pe 30 aprilie 2013, oferta pensionari si studenti, valabila in limita locurilor disponibile si oferta pentru luna de miere cu reduceri de pana la 25 %.
Preturile pentru un sejur de 7 nopti pornesc de la 745 euro/persoana si pot ajunge la un hotel de 5 stele pana la 1368 euro/persoana. Seniorii pot opta pentru Gran Hotel Turquesa Playa 4*, unde pretul unui sejur de 7 nopti, pensiune completa este de 769 euro/persoana, toate taxele incluse. Tenerife fiind considerata una dintre destinatiile exotice ale Insulelor Canare, a devenit cel mai cautat loc de vacanta din Europa. Tenerife este o altfel de destinatie turistica fata de multe altele din Europa. Este unica!

tenerife 5     dreams 21    dreams 23

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print