Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Pana la aceasta data, pentru vara 2012, mii de turisti si-au manifestat interesul pentru vacante in Tenerife. Acest lucru nu s-a intamplat doar prin oltextur.ro ci si prin alti touroperatori care promoveaza si vand destinatia turistica Tenerife.De aceea, agentia oltextur.ro a pregatit turistilor romani dornici sa-si petreaca vacanta de vara in Tenerife o serie de oferte speciale pentru aceasta destinatie cu plecari saptamanle din aeroportul Henri Coanda din Otopeni si cu sosire pe Tenerife South-Reina Sofia Airport in Tenerife. Oferta noastra speciala cuprinde atat hoteluri de 3 stele cat si hoteluri de 4 si 5 stele.Pentru plecarea din 31 iulie 2012, un sejur de 7 nopti cu masa  all inclusiv la un hotel de 4 stele, Isla   Bonita, tariful este de 1004 eur/persoana, toate taxele incluse. Nu exista costuri ascunse. La acelasi hotel ,Isla Bonita 4*, pentru plecarea din 24 iulie 2012, tariful este de 985 euro/persoana.
Jardin Tropical unul dintre cele mai bune hoteluri de 4 stele din Tenerife isi primeste oaspetii pentru un sejur de 7 nopti cu mic dejun, la un pret de 1009  euro/persoana.
La Iberostar Las Dalias 4* gasim 2 tarife diferite pentru 2 plecari diferite: pentru plecarea din 10 iulie 2012 , pretul este de 887 euro/persoana, sejur de 7 nopti cu demipensiune, iar pentru plecarea din 24 iulie 2012, pretul unui sejur de 7 nopti cu demipensiune este de 862 de euro/pers.
Pentru turistii care prefera cazarea in hoteluri de 3 stele, recomandam hotelul Tropical Playa la un pret de 699 euro/pers. pentru plecarea din 10 iulie; 752 euro/pers pentru plecarea din 24 iulie si 765 euro/pers pentru plecarea din 31 iulie 2012. Sejurul  este unul all inclusive cu 7 nopti de cazare, transport avion,taxe de aeroport incluse si transferuri.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print