Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

tenerife 1Cea mai mare dintre Insulele Canare, Tenerife este o adevarata destinatie estivala pe tot parcursul anului, datorita in principal climatului sau superb, temperaturile zilnice din Tenerife rareori scazand sub 20 de grade Celsius.
Cu ofertele last minute Tenerife lansate de catre agentia de turism Oltextur, acum aveti posibilitatea de a descoperi adevarata fata insulei, de la animatia vietii de noapte, la satele spaniole dominate de liniste si originalitate.Fiti sigur ca vom gasi o statiune pe placul dumneavoastra pentru viitorul sejur in Tenerife.

Playa de Las Americas

Acest complex plin de viata, este o minunata selectie de plaje , baruri si restaurante si cluburi de noapte.  Chiar in Playa de Las Americas se afla moderna statiune Fanabe, o statiune recomandata familiilor cu copii, cu magazine, baruri si restaurante.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Costa Adeje, aflata la doar 3 km de Playa de Las Americas, este mult mai linistita decat vecina sa, insa are mult mai multe de oferit. Statiunea Fanabe este cunoscuta pentru atmosfera sa linistita, cu vederi fantastice spre muntele Teide. Fanabe dispune de plaje vulcanice de nisip, facilitati pentru practicarea sporturilor de apa, dar si o selectie exelenta de restaurante.

http://www.dreamstime.com/-image20224111
In oricare dintre statiunile din Tenerife v-ati afla in concediu, nu uitati de principalele atractii :Loro Parque, situat in apropiere de Puerto de la Cruz,sau plaja cu palmieri din Playa de Las Teresitas.
Vizitati cel mai inalt varf din spania, Teide, excursie care dureaza doar o jumatate de zi.

tenerife 4

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print